Bu Soruyu Sormaktan Vazgeçmeyeceğiz!

Bu Soruyu Sormaktan Vazgeçmeyeceğiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2021 15:44
Bu Soruyu Sormaktan Vazgeçmeyeceğiz!

CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, “128 milyar Dolar nerede?” sorusuyla ilgili “Milletimiz adına bu soruyu sormaktan vazgeçmeyeceğiz. Engellemeler başarısız olacak” dedi.

CHP İl Başkanlıkları, İlçe Başkanlıkları ve caddelerdeki panolara asılan, “128 milyar Dolar nerede” afişleri “Cumhurbaşkanı’na hakaret” denilerek Savcılık talimatlarıyla kaldırtılıyor. Gelişmelerle ilgili CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, yaptığı açıklamada, milletin parasının hesabını sormaya devam edeceklerini, engellemelerin başarısız olacağını ifade etti.

Hükümetin basit bir soruya bile cevap veremediğini belirten Başkan Halıcı, “Hiçbir çıkış yolları yok. Milletimizin 128 milyar Doları’nın nereye hesabını kuruş kuruş verecekler. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarla bu işi tatlıya bağlayamazlar. Gece yarısı operasyonları ile afişlerimizi sökerek de bir yere varamazlar. Milletimiz adına bu soruyu sormaktan vazgeçmeyeceğiz. Basit kurgularla gündemi değiştirmelerine izin vermeyeceğiz. Tüm engellemeler başarısız olacak. Eğer ki hükümet bu kadar basit bir soruya haftalardır cevap veremiyorsa, herkes bilmelidir ki orada bir yanlışlık vardır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.