Bu Takım Hepimizin...

Destek İçin Tam Zamanı ..

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2018 11:41
Bu Takım Hepimizin...

Isparta Davrazspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Başpınar ile Sağlık İşleri Sorumlusu Ferhat Koçer, takımı şampiyonluğa oynayan bir ekip haline getirdiklerini belirterek; “Ancak, gerek maddi gerek manevi desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda tüm Isparta halkından destek bekliyoruz. Bu takım hepimizin” dediler.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’ya temsil eden Isparta Davrazspor, son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle hızlı üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Öyle ki, Yeşil – Pembeli ekip ligde geride kalan 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 21 puanla ligin 5. Sırasında bulunuyor. Isparta Davrazspor bu hafta sonu deplasmanda Tavas Birlikspor ile karşılaştıktan sonra ilk yarıyı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Didim Belediyespor maçıyla tamamlayacak.

BAŞPINAR VE KOÇER; “BU TAKIM
TÜM ISPARTA’NIN TAKIMIDIR”
Isparta Davrazspor’un bu şehrin takımı, diğer bir deyişle tüm Ispartalıların takımı olduğunu ifade eden Isparta Davrazspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Başpınar ile Sağlık İşleri Sorumlusu Ferhat Koçer, herkesi takıma sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırdı.

“ARTIK YÖNETİM OLARAK BİZ DE
ZORLANMAYA BAŞLADIK”
Dün, Gazetemizi ziyaret eden Yöneticiler Başpınar ve Koçer, kakımın şuanda teknik kadrosundan futbolcu kadrosuna kadar oturduğunu ve ligde alınan galibiyetlerle güzel bir ilerleyiş içinde olduklarını vurgulayarak konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi, Ispartaspor için yıllardır söylenen bir söz vardı ‘Taşıma su ile değirmen dönmez’ diye. Dolayısıyla bu söz Isparta Davrazspor için de geçerli. Zira, biz ligin başında bu zamana kadar yönetim olarak harcadığımız para 1 milyon lirayı aştı. Artık, bizde bu konuda yani maddi anlamda zorlanmaya başladık.

“TÜM KESİMLERDEN
DESTEK BEKLİYORUZ”
Şampiyonluğa oynayan takımımızın bu hedefinden uzaklaşmaması ve daha da ileriye giderek sezonu mutlu sonla yani 3. Lige çıkarak bitirmesi için mutlaka maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda şehrin ileri gelen büyüklerinden, Milletvekillerinden, Siyasilerinden, işadamlarından kısacası destekte bulunabilecek herkesten ve her kesimden destek bekliyoruz.

“BUCAK BELEDİYESPOR’A VERİLEN
DESTEK BİZE DE VERİLEBİLİR”
Bakın bunun son örneği geçtiğimiz gün komşu il takımı olan ve Isparta Davrazspor ile aynı grupta bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulübünde yaşandı. Burdur Milletvekilleri, Bucak Belediye Oğuzhanspor için devreye girdi. Kulüpte yaşanan sıkıntıların ardından devreye giren Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in katkılarıyla Spor Toto Teşkilatından Bucak Belediye Oğuzhanspor’a maddi destek verildi. Bu tür destekler pekiala Isparta Davrazspor’umuz için de yapılabilir. Yeter ki, Milletvekillerimiz bu konuda çalışma yapsınlar” dediler.

“TARAFTARLARIMIZDAN DA
MADDİ VE MANEVİ DESTEK BEKLİYORUZ”
Taraftarlara da seslenen Yöneticiler Başpınar ve Koçer; “Takımımız her geçen gün daha iyi futbol oynuyor ve her geçen gün zirveye bir adım daha yaklaşıyor. Şuanda liderle aramızda sadece 3 puan var. Bu doğrultuda, taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Maçlarda stadyumu doldurarak hem aldıkları biletlerle takıma maddi destek olsunlar hem de 90 dakika boyunca takımımızı destekleyerek manevi destek olsunlar. Taraftarlarımızdan bunu istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.