“Bu Takım Şampiyon Olacak”

“Bu Takım Şampiyon Olacak”

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2019 09:32
“Bu Takım Şampiyon Olacak”

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur karşılaşmasında Tavşanlı Linyitspor’a son dakika golüyle 1-0 mağlup olunmasına rağmen ortaya konulan mücadele ve futboldan memnun.

Sezona şampiyonluk parolasıyla girildiğini ve 3. Lige çıkmak için gereken her şeyin yapılacağını aktaran Başkan Yazgan, Tavşanlı Linyitspor maçının geride kaldığını söyledi. Takıma olan güveninin tam olduğunu söyleyen Başkan Yazgan, “Tavşanlı Linyitspor’la oynadığımız kupa maçında özellikle 2. Yarıda ortaya konulan futboldan memnunum. Biz bu takımın şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz. Teknik heyetimize, futbolcularımıza güveniyorum. Asla pes etmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye Ziraat kupasında rakipleri olan Tavşanlı Linyitspor kulübünün büyük bütçeli bir takım olduğunun altını çizen Başkan Yazgan, “Bu maç aslında sezon öncesi takımda mevcut olan eksikleri görme açısından yararlı oldu. Orta alanda bir eksikliğimiz var. O nedenle usta bir isimle görüşme halindeyiz. Bu ismi de kadromuza kattıktan sonra gücümüze güç katacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.