Bu yarışmayı kazanan kutsal topraklara gidecek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Temsilciliği ile Hayat ve Sanat Derneği (HASAD) işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik 1. Bilgi ve Kültür Yarışması yapılacak.

Yayınlanma:
Bu yarışmayı kazanan  kutsal topraklara gidecek

Konu ile ilgili olarak yapılan açılamada; “Yarışmaya başvurular ücretsiz şekilde kabul edilecek olup, başarılı olan 10 öğrenci ‘Umre Ziyareti7 ile ödüllendirilecektir. TÜGVA ve HASAD'dan Dev Kültür Hizmeti Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Temsilciliği ve Hayat ve Sanat Derneği (HASAD) koordinasyonunda lise öğrencilerine yönelik önemli bilgi ve kültür hizmeti başlatılıyor. TÜGVA ve HASAD, düzenlediği bilgi yarışması kapsamında ''Sosyal Medya'', ''Bilinç'' ve ''Tarih'' ana başlıkları altında 3 ay boyunca ücretsiz eğitim verecek. Lise öğrencilerine yönelik yarışmada başvurulardan ücret alınmayacak. Süreç sonunda yapılacak sınavda başarılı olan 10 öğrenci ''Umre Ziyareti'' ödülünü kazanacak. Eğitimler 17 Şubat'ta başlıyor TÜGVA ve HASAD’ın 3 ana temada vereceği eğitimler 17 Şubat 2018 Cumartesi günü başlayacak. 3 ay boyunca ''Sosyal Medya'', ''Bilinç'' ve ''Tarih'' alanında uzman isimler lise öğrencilerine seminer verecek.

Eğitim programı ve seminerler dizisi 28 Nisan 2018 Cumartesi günü sona erecek. 29 Nisan Pazar günü ise sınav gerçekleştirilecek. TÜGVA ve HASAD 1. Bilgi ve Kültür Yarışması sonunda yapılacak sınavda başarılı olan 10 öğrenci ''Umre Ziyareti'' kazanacak. Seminerler Umran Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Müracaat ve daha detaylı bilgi için Sermet Mahallesi. 1910 Sokak. No: 38 adresinden veya merkezin 0 (541) 447 62 56 - 0 (541) 417 05 55nolu telefonlarından ayrıntılı bilgi alabilirler” denildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.