Bu Yıl Festival Standları 6 Mart Caddesine Kurulacak

12. Isparta Halı ve Gül Festivali'nin StandlarI Bu Yıl, 6 Mart Caddesine Kurulacak..

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2012 11:32
Bu Yıl Festival Standları 6 Mart Caddesine Kurulacak

Ispartanın tanıtımı noktasında bu yıl ki Gül ve Halı festivalinin daha kapsamlı bir şekilde kutlanacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, böylece hem yurt içinde hem de yurt dışında şehrimizi daha iyi tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

12. Isparta Halı ve Gül Festivali'nin programının' netleşmeye başladığını dile getiren Erdem, Isparta Halı ve Gül Festivali'nin sanatçılarının belli olduğunu açıkladı.

Konuya ilişkin bilgi veren Erdem şunları söyledi:

"9-10 Haziran 2012 tarihlerinde yapılacak olan 12. Isparta Halı ve Gül Festivali bu yıl Isparta Valiliği, S.D.Ü, Isparta Belediyesi tarafından yapılması kararını birlikte aldık. Isparta Belediyesi'nin üzerine düşen kısmıyla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda Ahmet Selçuk İlkan, Ahmet Şafak, Yılmaz Morgül, Emel Sayın, Funda Arar, yerli sanatçılarımızdan Çiğdem Gül, Başkal gibi sanatçılarla anlaşmaya varılmış olup, Isparta halkımızın karşısına çıkarmaya karar verdik.

6 Mart Caddesi'nde stantların kurulmasını, programlarımızın bir kısmını Hükümet Meydanı'nda, bir kısmını da Atatürk Stadyumu'nda yapılmasını tasarladık. Bu etkinliklerimizin Isparta’mıza canlılık ve renk getirmesi, ekonomik açıdan hareketlilik getirmesi dileğiyle hemşehrilerilerimizin katılımlarını bekliyoruz. 12. Halı ve Gül Festivali'nin Isparta’mıza hayırlı olmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.