Bucakspor - Serik Belediyespor Maçında Şike İddiası!

Bucakspor - Serik Belediyespor Maçında Şike İddiası!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2017 09:09
Bucakspor - Serik Belediyespor Maçında Şike İddiası!

Isparta Davrazspor geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Sarayönü Spor ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren maçta Isparta Davrazspor 1 puanla ayrılırken, en yakın rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 1-0 geriye düştüğü maçta 88 ve 90+5'te bulduğu gollerle galip geldi. Puan durumunda Bucak Belediyespor 53 puanla liderliğe tekrar geçerken, Isparta Davrazspor 52 puanda kaldı. Bu sonuçların ardından şampiyon gelecek hafta belli olacak. Isparta Davrazspor gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyespor'u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Akşehir Spor deplasmanına gidecek. 

Öte yandan bir Oğuzahanspor taraftarı sosyal medyadan,Isparta Davrazspor taraftarına Oğuzhanspor'un Serik Belediyesiyle anlaştığını dikkatli olunması gerektiğini söylediği yazışmalar ortaya çıktı. İşte o yazışmalar

bucak-seriik.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum