Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2018 18:13
Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü

Sevgililer günü dolayısıyla esnaflar bu güne özel hediyeleri satışa sundular. 

Uzun bir süredir satışlardan memnun olmayan esnaflar, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle vatandaşların yapacakları alışverişlerden umutlu. Yılın çeşitli gün ve haftalarını umutla bekleyen çiçeklerin beklediği bir gün daha geldi. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Gün dolayısıyla çiçekçilerde gül, karanfil, arajman gibi çeşitli çiçek çeşitleri satışlarında belli bir artış yaşanıyor. 

BİLİCİ; “FİYATLARIMIZ 

MAKUL SEVİYEDE” 

Sevgililer Günü’ndeki çiçek satışları ile ilgili görüşlerini açıklayan Yağmur Çiçekçilik Müsteciri İbrahim Bilici, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Bugün 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle son günlerde yaşanan alışveriş yoğunluğu yaşanıyor. Sevgilisine çeşitli hediyeler alan gençlerin yanı sıra bir süredir satışları durgun olan biz esnafın yüzünü güldürüyor. Dolayısıyla, bizde Sevgililer gününe özel çiçekleri satışa sunduk. Sevgililerin sevdiklerine çeşitli çiçekler almaları satışlarımızı biraz daha hareketlendirdi. Bizde Yağmur Çiçekçilik olarak güne özel olmak üzere işyerimize her türlü çiçek ve gül çeşitlerini getirdik ve satışa sunduk” dedi.  

SEVGİLİYE ÖZEL 

ÇİÇEKLER

DAHA REVAÇTA  

Sevgililer gününe özel olarak alışveriş yapan kesimin çoğunluğunun genç kesim olduğuna dikkat çeken Yağmur Çiçekçilik Müsteciri İbrahim Bilici, özellikle gençlerin son 3 yıldır sevdiklerine gül ve karanfil ağırlıklı çiçek aldıklarını, tabi bunun yanında çok daha değişik çiçekler de alan gençlerin de bulunduğunu söyledi. Sevgililer günü nedeniyle satışların son birkaç gündür biraz arttığını ama bu artışın istenilen düzeyde olmadığına dikkat çeken Bilici; “Asıl yoğun alışveriş hareketliliğini 14 Şubat Sevgililer Günü olan bugün bekliyoruz. Sevgililer gününde en fazla tercih edilen ve daha çok gençlerin tercih ettikleri kırmızı gül stoklarını birkaç gün önceden ayarladık. Herkesin sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgisini bir gül ile ifade etmelerini istiyoruz veya böyle bir davranışın sevgiliyi mutlu edeceğine inanıyorum. 

“HERKESİN SEVGİLİSİNİN ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETTİRİN” 

Sevgililer Gününde en çok tercih edilen gülün tanesi 5 TL. Birkaç gündür 14 Şubat Sevgililer Gününe özel gül siparişi verenlerin de bulunu söyleyebilirim. Özellikle üniversite gençlerinin de Isparta’da bulunmasının bugün yaşanmasını beklediğimiz alışveriş yoğunluğuna önemli derecede katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu özel günde herkesin sevgilisinin özel olduğunu hissettirmesi gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.