Bugün İstifa Edecek

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 2015 yılı milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için bugün görevinden istifa ediyor. Şenol, öğle saatlerinde düzenleyeceği bir toplantı ile istifasını kamuoyuna açıklayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2014 13:31
Bugün İstifa Edecek

CHP’de uzun yıllar İl Başkanlığı yapan Vedat Şenol, bugün görevinden istifa ediyor. İstifasını basın toplantısıyla duyuracak olan Şenol, 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerine aday adaylığını açıklayacak.

‘’DESTEK GÖRÜRSEM İSTİFA EDECEĞİM DEMİŞTİ’’
Geçtiğimiz günlerde adaylığı düşündüğünü ancak üyelerden destek görürse istifasını sunacağını ifade eden Şenol, bu süreçte partililerle çeşitli toplantılar düzenledi. Ayrıca Genel Merkeze seçimlerde üye bazında ön seçim şartı koşan Şenol, bu anlamda da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gerekli onayı almıştı. Yani 2015 yılı milletvekili seçimlerinde CHP için süreç erken başlayacak.

ADAYI ÜYELER BELİRLEYECEK
Üye bazında yapılacak ön seçimde adayları üyeler belirleyecek. Üyelerin seçtiği adaylar seçim yarışına girecek ve halktan yetki isteyecek. Bu yarışta CHP İl Başkanı olan Vedat Şenol da yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum