Bugün Onların Günü

Bugün Onların Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2016 12:43
Bugün Onların Günü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Vahdettin Özkan'ı öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden Halıkent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Sude Naz Efe, Vali Özkan'ın makamına geçti.

MİNİK VALİ’DEN İLK TALİMAT
Burada Milli Eğitim Müdürü İlyas Can'ı arayan temsili Vali Efe, okul bahçelerindeki ağaçlara kuş yuvası yapılması talimatını verdi.

Temsili Vali Efe,"Okul bahçeleri renk renk çiçeklerle süslensin. Teneffüslerde, boş vakitlerde öğrenciler okul bahçesinde vakit geçirsinler. Isparta'daki tüm okulların bahçeleri oyun gruplarıyla donatılsın" dedi. Milli Eğitim Müdürü Can’da, talimatların derhal yerine getirileceğini söyledi.

Valilik makamını Efe'ye bırakan Vali Vahdettin Özkan’da "Sayın Valim eğitimle başladınız. Eğitimle ilgili çok güzel talimatlar verdiniz. Bir bütün olarak değerlendirdiniz. Çok iyi bir başlangıç yaptınız. Böylece çevreyle barışık bir eğitim hizmeti sunulmuş olacak" dedi.



ÇOCUKLARIMIZA HER TÜRLÜ İMKÂNI SUNMALIYIZ
Vali Özkan konuşmasında “ Büyük fedakârlıklarla kurulan ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak, karşı karşıya bulundukları olumsuzlukları gidermek, yaşam koşullarını iyileştirmek, beklentilerine cevap vermek ve sorunlarına çözüm üretmek için hiçbir özveriden kaçınmamalıyız.

Onlara karşılaştıkları güçlükleri yenme, sorunları çözme yetisi kazandırmalı, doğru kararlar vererek yaşamın her alanında başarılı olmaları için eğitim başta olmak üzere gerekli ortam ve olanakları sunmalıyız” dedi.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Vali Özkan son olarak “Bu ziyaret vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin üyelerini, Milli Mücadelemizde destan yazan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum” dedi.



400 BİSİKLET DAĞITILDI
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Halıkent İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapılan ve şiirler okunan programda ayrıca Vali Özkan ve protokol üyeleri Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Sağlık İçin Pedalla” projesi kapsamında 400 bisikleti öğrencilere hediye ettiler.












HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.