Bugün Tek Bir Siyasi Parti Vardır; O Da...

Bugün Tek Bir Siyasi Parti Vardır; O Da...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2019 23:59
Bugün Tek Bir Siyasi Parti Vardır; O Da...

Kahraman Mehmetçiğimizin Suriye’de teröristlere karşı gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına bir destekte İYİ Partili İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın’dan geldi.

Mecliste partisi adına destek bildirisi okuyan Sinan Aydın şu açıklamalara yer verdi: “Yüce Meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda 9 Ekim Çarşamba günü saat 16:00’dan itibaren Barış Pınarı Harekatı uygulanmaya başlandı.

Düzenlenen hareketi Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin 51.nci maddesinde yer alan “Meşru müdafa Hakkı” Çerçevesinde Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra etmektir. Genel Başkanım Sayın Meral Akşener in de Söylediği gibi “Bugün Türkiye de tek Bir Siyasi parti vardır, oda Al Bayrak Partisi”dir. Misak -ı Milli sınırlarımız Edirne ‘den başlayıp Kars ta bitmiyor, bizim gönül coğrafyamız Adriyatik’ten Çin Seddine kadar olan coğrafyada yaşayan kandaşlarımız kardeşlerimizin yanı başlarında bulunduğumuz yerdir. Gönül coğrafyamız öyle geniş ki bu alan metreler kilometrelerle ölçülemez. Tarih boyunca Türk milleti her daim yaraya merhem olmuş, olmaya da devam edecektir.

Necip Türk Milleti ve Türk Silahlı kuvvetleri şuan dünyanın değişik bölgelerinde halen dahi yara sarmaya, merhem olmaya devam etmektedir. Uluslararası hukukun vermiş olduğu haklarını kullanmak ve Ülkemizin güneyindeki sınır güvenliğini korumak, tehlikeleri bertaraf etmek amacı ile Suriye’nin kuzeyinde Barış Pınarı Harekatı yaparak meşru haklarını kullanmıştır. Bu hakkımızı kullanmamıza hiç bir güç ve kuvvet engel olamaz. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu büyük lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Biz Türk’ler, tarih boyunca Hürriyet ve İstiklal timsali olmuş bir milletiz’ sözüyle de anlatmak isteği gibi Türk milletinin Bağımsızlığı ve toprak bütünlüğünü korumak için,başka ülkelerinde toprak bütünlüğünü işgal etmeden evrensel hukuk kuralları içerisinde meşru müdafaa hakkını Barış Pınarı Harekatı’yla göstermiş bulunmaktayız.

İyi Parti İl Genel Meclis Üyeleri olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Ordumuzu koşulsuz desteğini açıklamış bulunmakta olup bizlerde Isparta’dan İl Genel Meclis Üyeleri olarak ordumuza tam destek verdiğimizi açıklıyoruz. Türk silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğinden hiç şüphemiz yoktur ve inancımız tamdır. Tüm şehitlerimize Cenab -ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Cenab- ı Mevlam Askerlerimizin ayaklarına taş değdirmesin selam ve saygılarımızı sunuyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.