Bugüne Kadar Aklınız Neredeydi?

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, AKP Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın yaptığı ziyaretlerde ‘bugüne kadar yapılamayanı yapacağız’ şeklinde halkı yanlış bilgilendirdiğini belirterek; “12 Yıldır genel iktidardasınız, bir dönem de yerel iktidarda

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2014 15:00
Bugüne Kadar Aklınız Neredeydi?

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, AKP Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın yaptığı ziyaretlerde ‘bugüne kadar yapılamayanı yapacağız’ şeklinde halkı yanlış bilgilendirdiğini belirterek; “12 Yıldır genel iktidardasınız, bir dönem de yerel iktidarda kaldınız. Neden yapmadınız?” diye sordu.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ı ser bir dille eleştirdi. Başkan Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi AKP hükümeti 12 yıldır genel iktidarda. 2004 – 2009 yılları arasında bir dönem de Isparta’nın yerel iktidarı AKP’den oldu. Hatta, bu dönemde söz konusu partinin Belediye Başkan Adayı sayın Nuri Uzaktaş da partinin il başkanıydı.

AKP’nin Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş’ın yaptığı ziyaret ve görüşmeleri gerek TV’lerden gerekse basından okuyoruz. Sayın Uzaktaş yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara ‘Isparta’ya bu zamana kadar yapılmayan hizmeti yapacağız. Bizi seçin’ şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Peki, bu durumda adam sormazlar mı hiç ‘Siz 12 yıldır genel iktidardasınız, 1 dönem de yerel iktidarda kaldınız. O zaman neden yapmadınız bu hizmetleri?” diye.

Ayıptır, gerçekten ayıptır. Bu yapılanlar sadece halkı kandırmaktan başka bir şey değildir. Vatandaşlarımız kimin ne yaptığını, Isparta’ya hizmet getirip getirmediğini çok iyi biliyor. Madem ki, Isparta’ya bu zamana kadar gelmemiş hizmeti getirebilecek durumunuz var ise, bu zamana kadar neden beklediniz, bu zamana kadar neden getirmediniz? Bu zamana kadar aklınız neredeydi?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum