Bunalıma Giren Esnaf Neden İntihar etti?

Şarkikaraağaç ilçesinde 32 SL 136 plakalı park halindeki bir otomobilin içinde Uyar S.(1959 ) ölü ve don halde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 01:09
Bunalıma Giren Esnaf Neden İntihar etti?

 

Edinilen bilgiye göre olay, Şarkikaraağaç ilçesinde tarım ve zirai ilaç bayiliği yapan U. S. (1959) dün öğleden sonra saat: 14:30 civarlarında alacaklarını almak üzere köylere gideceğini söyleyerek iş yerinden ayrılarak köylere gitti.

Aradan 2 saat sonra oğlu M. S. babasının nerede olduğunu öğrenmek üzere aradığında telefonun kapalı olduğu için ulaşamadı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek babasına ulaşamadığını belirtti ve yardım istedi. 

Gece saat: 00:30 sıralarında Çeltek-Armutlu köyü 1.km’sinde aracı park halinde gören oğlu kapıyı açtığında babasını donmuş vaziyette ölü olarak buldu.

Olay Yeri İnceleme ekipleri otomobilin içerisinde bulunan helva kabının içinde Fare zehiri ve zirai ilaçlar bulgusuna rastladı.

U.S.'nin cansız bedeni kesim ölüm nedenini araştırmak üzere Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonucu U. S’nin fare zehiri ile intihar ettiği anlaşıldı.

Emniyet güçleri U. S.'nin evden aldığı helva içerisine fare zehiri karıştırarak intihar ettiği varsayımında bulunuluyor. 

Savcılık yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Şarkikarağaç Ekspres Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum