Bundesliga Devleri Peşine Düştü

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek Veli Kavlak ile Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart ve Schalke'nin ilgilenmeye başlaması, başarılı futbolcuyla yeniden anlaşmak isteyen siyah-beyazlı yönetimi sıkıntıya soktu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2014 15:06
Bundesliga Devleri Peşine Düştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in "Futboluna hayranım" dediği Veli Kavlak'a Alman kulüpleri kanca attı. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki futbolcuyu, Stuttgart ve Schalke'nin istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'la oynadığı maçı tribünden izleyen Stuttgart Sportif Direktörü Fredi Bobic'in Veli'yi yakın takibe aldığı belirtildi. Bobic'in Veli'nin menajeri ile temasa geçerek nabız yokladığı gelen haberler arasında. Bu gelişme futbolcuyla yeniden anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu.

TAVRI BİRAZ OLSUN RAHATLATTI
Veli Kavlak'ı takımda tutmayı hedefleyen yönetimin, yeni sözleşme çalışmalarına hız verdiği de bildirildi. Veli Kavlak'ın ise kendisiyle ilgilen kulüplere "Burada mutluyum, önceliğim Beşiktaş. Kulübümle anlaşamazsam sezon sonunda oturup konuşabiliriz" mesajını yolladığı, bu durumun siyahbeyazlıları biraz olsun rahatlattığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.