Bunlar Haddini Bilmeyen İnsanlar

BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan, Ak Parti cephesine cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 21:17
Bunlar Haddini Bilmeyen İnsanlar

Ak Parti’nin aday adaylarının tanıtımı sırasında Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hakkında söylediği “Bu yalanları hala söylüyorsanız adam değilsiniz” cümlesine, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de “Belediye Başkanı Günaydın halen yalan söylemeye devam ediyor. Belediyenin borçlarını ödediğini, hiçbir borç kalmadığını söylüyor. Neden yalan söylüyor” cümlelerine cevap verdi.

Beni halk takdir etsin onlar değil diyen Başkan Günaydın, “Daha önce bunların çalışmadığını, belediyeyi borç yüküne soktuklarını söylemiştim. Maalasef bu insanlar haddini bilmeyen insanlar.

Isparta’da ben hizmet ediyorum. 4,5 kilometrelik yolu 10 gün içinde tamamladım. Bunlar 3 yılda bir karış bile yol alamadılar. Isparta Belediyesini borçla devrettiler, borçları ben temizledim. Beni onlar değil halk takdir etsin, ben işime bakıyorum.

Bu her zaman her devirde olmuştur. Bir insan halkla bütünleşince, halk için çalışınca daima o insana taş atılır. Bende halkla bütünleştim, halk için çalıştım o yüzden bana taş atıyorlar. Bunu yerel seçimlerde halk bir kere daha sandıkta gösterecektir.

Ben gece gündüz durmadan ekibimle beraber çalışıyorum. Bütün Isparta’nın yıl sonuna kadar altyapısını bitirmiş olacağız. Bu Türkiye’de örnek bir şehir olacak. Zaten Isparta yaşanabilir bir şehir ünvanını kazanmıştır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum