Bunun Adı Tecavüzdür

Günaydın'dan Sert Açıklamalar: "Bir Milletvekilide Konuya Dahil"

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2015 13:59
Bunun Adı Tecavüzdür

İl Özel İdaresi, kendi arazisine yapılacak 5 bin kişilik yurt için Isparta’nın hakkını yüzde 7 (350kişi) olarak tutmuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 4650 kişilik büyük payın firmaya verilmesine tepki gösterdi.

Bu durumu öncelikle Özel İdarenin halka resmen açıklamaları gerektiğinin altını çizen Başkan Günaydın, “Yüzde 7 ile normal bir yeri bırakın kelepir malı bile vermez kimse. Onun içerisinde devletin ve tüm insanların hakkı var. Onun içerisinde öksüzün, tüyü bitmemiş yetimin de hakkı var. Niğde’de örneği var. 4000 öğrenciye 1000 öğrenci vermişler. Bizde ise 5000 öğrenciye 350 alınıyor. Bu bedava olarak verilmişten daha beterdir. Bu milletin malına tecavüz etmek demektir. Öncellikle onu düzeltmeleri gerekir” şeklinde konuştu.

BİR MİLLETVEKİLİNİN DE BU KONUYA
DAHİL OLDUĞU KONUŞULUYOR
Öte yandan bu yurt konusunda belediyeyi de baypas ettiklerini dile getiren Günaydın, ‘’Acaba tuz mu koktu diye düşünüyorum. Belediyeyi de baypas ediyorlar. Biz 5 binde 4650’yi firmaya verildiğini ve alanın tamamen oraya verileceğini duyduk. O zaman 350 değil en az 1500 kişilik verilmesi lazımdı.

Bunun manası devletin, milletin malına tecavüz etmek demektir. Acaba onların gönülleri, kul hakları razı mıdır diye soruyorum o insanlara. Bunlara bir milletvekilinin de derinden eşlik ettiği konuşuluyor. Demek ki milletin malının bir yerlere sevki için milletvekilliği yapmak gerekiyormuş. Milletvekilliği öyle midir? Adil, adaletli, dürüst ve karakterli siyaset adamları, milletvekilleri istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum