“Burada kamyon ve motosiklet görmek istemiyoruz”

Isparta’nın en hareketli bölgelerinden Kafeler Caddesi’ne giren kamyon ve motosikletler, esnafı rahatsız ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 11:51
“Burada kamyon ve motosiklet görmek istemiyoruz”

Kutlubey Mahallesi’nde bulunan Kafeler Caddesi’ndeki işletme sahipleri, caddeye araç giriş çıkışları konusunda oldukça rahatsız. Motosikletlerin cirit attığı caddede vatandaşların ezilme tehlikesi geçirdiklerini aktaran işletmeciler, mal indirip, bindiren kamyonların da caddeye girmesini istemiyor.

Paradise Kafe işletmeci ortaklarından Gökhan Çağlar, “Toptancı kamyonlarının el arabalarıyla bu bölgeye girmesi oldukça kolay, Ispartamızda zaten yeterince trafik sorunu yaşanıyor. Biz ekmek paramızı kazandığımız bu cadde içersinde motosiklet ve kamyon görmek istemiyoruz” diye konuştu.

Bölgede gezintiye çıkan veya arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyenlerin , araç giriş çıkışları nedeniyle adeta köşe kapmaca oynadıklarını ifade eden Çağlar, belediyenin bu konuya el atması gerektiğini aktardı.

Müşterilerinin özellikle akşam saatlerinde bölgede dolaşan plakasız ve abart ekzostlu motosikletlerden yakındıklarını açıklayan Çağlar, “Biz bu sebeplerle müşteri kaybı yaşıyoruz. Bizim maddi kaybımızın önlenmesi ve müşterilerimizin huzur içersinde vakit geçirmeleri adına, bu taleplerimizin uygulamaya konulmasını istiyoruz” şeklinde yorumladı.

Kafe işletmecisi Çağlar, polisin de motosiklet sürücülerine karşı, Kafeler Caddesi’ndeki kontrollerini artırmasını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum