Burak Yılmaz Tepkisi

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim, Burak Yılmaz ile ilgili transfer spekülasyonlarının artık son bulmasını istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2013 12:06
Burak Yılmaz Tepkisi

Özellikle teknik direktör Fatih Terim 6+0+4 uygulamasının ardından Burak Yılmaz'ın kesin olarak kadroda tutulmasını gerektiğini başkan Ünal Aysal'a iletti. Terim'in bu görüşü sonrasında Burak YIlmaz için Lazio Kulübü'nden gelen 9 milyon euroluk bonservis teklifi başkan Ünal Aysal tarafından son derece etkisiz bulundu. Ayrıca Burak Yılmaz transfer edilirken, Trabzonspor ile yapılan protokol gereği satışından bordo mavili kulübe yüzde 25 bonus verilecek olması, Lazio'nin teklifini G.Saray için son derece düşük olarak değerlendirildi.

Lazio'nun ısrarlı teklifi karşısında Sportif Kordinatör Bülent Tulun kesin bir dile Burak YIlmaz'ın satışını düşünmediklerini iletti. Bülent Tulun, Burak YIlmaz'ın satışının mümkün olması için teklif edilecek rakamın 20 milyon euronun üzerinde olması gerektiğini de İtalyan Kulübü'ne bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.