Burak Yılmaz Transferinde Gelişme

Lazio'nun Burak Yılmaz ısrarı sonuç verecek gibi. İtalyan Kulübü'nün Burak Yılmaz için sarı kırmızılı kulübe 12 milyon euro önermesi sarı kırmızılı kulübü pazarlık masasına oturmaya ikna etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 11:37
Burak Yılmaz Transferinde Gelişme

Galatasaray'ın Sportif Direktörü Bülent Tulun, Başkan Ünal Aysal'ın direktifi ile bu sabah Roma'ya gitti. Tulun, İtalyan kulübü ile bugün masaya oturuyor. Bülent Tulun'un görüşme için İtalya'ya gitmesi, sarı kırmızılı kulübün Burak Yılmaz'ı gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı. Lazio'nun 12 milyon euroluk teklifine karşın Galatasaray'ın kapıyı 18 milyon eurodan açacağı ancak pazarlığın 15 milyon euro civarında olumlu sonuçlanabileceği öğrenildi.

Son iki yılın gol kralı olan Burak Yılmaz ise sezona ilk 2 haftada 2 gol atarak başladı. Önceleri Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakmayan Burak Yılmaz iki kulübün anlaşması halinde menajerleri aracılığıyla Lazio ile pazarlık masasına oturacak. Lazio'nun daha önce yapılan ön görüşmelerde Burak Yılmaz'a Galatasaray'dan aldığı aynı ücreti teklif edecek ancak 4 yıllık sözleşme önerecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.