Burak Yılmaz'dan Prandelli'ye Eleştiri!

Ümit Karan, "Burak ile sık sık konuşuyorum. Bana söylediği şu; 'Sürekli çalışıyoruz, inanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç alamıyoruz. Ben de çözemedim bu işi' dedi. Yani sorun, oyun anlayışı" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2014 14:08
Burak Yılmaz'dan Prandelli'ye Eleştiri!

Galatasaray, yeni oyuncularıyla TT Arena'da çıktığı Eskişehirspor maçında kötü futboluyla dikkat çekerken işin Burak Yılmaz'ın oyun sistemi ile ilgili çok önemli bir sersenişi ortaya çıktı. Habertürk TV yorumcusu Ümit Karan'a konuşan Kral'ın yorumu Cesare Prandelli'nin sistemini ortaya koyarken futbolcuların adeta İtalyan Hoca'nın oyun anlayışından memnun olmadığını belgeledi.

BURAK, KARAN'A ANLATTI
Ümit Karan, yaptığı değerlendirmede, "Burak Yılmaz ile sık sık konuşuyorum. Hatta en son dün konuştum. Burak bana, "Ben de anlamıyorum. Sürekli çalışıyoruz. İnanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç yok. Ben de çözemedim bu işi" dedi. G.Saray'ın da sorunu bu. Prandelli'nin takımı sürekli çalıştırıp koşturması" ifadelerini kullandı.

ÇOK KOŞU, AZ İSABETLİ ŞUT
Aslan, Eskişehirspor maçında 108 kilometre koşarken en çok koşan isimler Selçuk, Tarık Çamdal ve Dzemaili oldu. Selçuk, 11.106 metre mesafe kat ederken Tarık da 10.956, Dzeamili de 10.685 metrelik bir koşuya ulaştı. G.Saray'ın sezon başında ağır idmanları ve sahada sadece koşular yapması takımdaki yaratıcılığı öldürürken Aslan'ın 12 şuttan sadece 2'sinde kaleyi bulabilmesi dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.