Burası Halkın Parkı Olacak

Burası Halkın Parkı Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2018 11:52
Burası Halkın Parkı Olacak

Isparta’nın şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkında yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Günaydın, kafe bölümünün yapım çalışmalarının da tamamlanma aşamasına gelindiği Atatürk Parkında incelemelerde bulundu.   

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Gazetesi’nin de gündeme getirdiği ve Ispartalı vatandaşların bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasını beklediği Atatürk Parkı’nda sona gelindi. Atatürk Parkında devam eden son çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın şunları söyledi: “Parkımız tamamen yenilendi. Bunun yanında kafeterya bölümümüz de günün şartlarına göre yenilendi, çalışmalarda son aşamaya geldik. Bir aya kadar bu alanımızın pergolaları, brandaları, koltuk, masa gibi tefrişatları da gelecek. Burası da tamamen Isparta halkına çok uygun fiyatlarla, zengin menü ile hizmet verecek. Sadece çay, kahve değil, burada özellikle aperatif yiyeceklerde bulunacak. Türkiye ve dünyayı tanıyan özel aşçılarla çalışmalar yapıyoruz. Parkımızın bir özelliği de özel pastalar da olacak. Kaliteli pastalar, kanaviçe, poğaçalar, özel makarna çeşitleri verilecek. Halkımız sadece çay içmek için de buraya gelebilir. Burası halkın parkı. Bu parkımızı da kendimizin işleteceğini daha öncede belirtmiştim. ‘Biz işletme meraklısı değiliz, yaparsak da en kalitelisini ve ucuz fiyatlı yapmak istiyoruz’ demiştim. Bu düşüncelerimiz menüleriyle ortaya çıktı. Atatürk Parkımızı en geç bir ay sonra açarak Isparta’mıza hizmet verecek. Burada kaliteli hizmet, güler yüzlü garsonlar, ucuz fiyat olacak. Gökçay’daki Kervansaray olarak bilinen alanı da belediye olarak biz işleteceğiz. Bunların ardından yine yeni yerler yapacağız. Sebebi verdiğimiz yerlerin bir günde gecekonduya dönüşmesi. Herkesin şikâyetine neden oluyor. Bundan dolayı kendimiz yapacağız. Nerede bir yer verdiysek hemen ertesinde gecekonduya çevriliyor. En iyi projesiyle verdiğimiz işletmeleri naylonla, brandayla kaplı olarak bozulmuş bir şekilde geri alıyoruz, gecekondu haline dönüşüyor. Bu şehrimizin birçok noktasında vermiş olduğumuz yerlerde gözüküyor. Isparta’mızda estetik anlayışımız zayıf. Estetik anlayışını maalesef müstecirlerimizle getiremedik. İnşallah Isparta’nın en sevdiği, çıkıp hava almak istediği yer Atatürk Parkımız olacak. Kafeteryamızın üst katını da yazlık bir bahçe haline dönüştürdük. Isparta’mıza birinci derece şıklıkta hizmet verilmesini istiyoruz, o da bizlere düştü. Şimdiden bir ay sonra açacağımız bu Atatürk Parkımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum