Burası Karadeniz Değil Yalvaç

Yeni Devlet Hastanesi ile Fen Lisesi’nin arka kısmında yeni açılan yollar apar topar asfaltlandı ama bir elektrik direği yol ortasında kalınca sosyal medyada fenomen oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2014 10:14
Burası Karadeniz Değil Yalvaç

Karadeniz Bölgemizde görmeye alışık olduğumuz çarpıklıklardan biri de Yalvaç’ta karşımıza çıktı. Hıdırlık Tepesi arkasında imar düzenlemesi yapan ve belirlenen yolları açan Yalvaç Belediyesi, Hastanenin açılışından önce asfaltları tamamlamak için acele edince AKEDAŞ’ın direğini de yol ortasında bırakarak çalışmayı başladı.

VATANDAŞ ALKOL MUAYENE İSTASYONU ADINI VERDİ
Karadeniz fıkralarını aratmayan bu uygulamayı gören bazı vatandaşlar yol ortasındak direğin resmini çekerek ‘Yalvaç Belediyesi Alkol Muayene İstasyonu Açtı’ başlığı ile sosyal medyadan fotoğrafı yayımladı.
Bir anda onlarca kişi tarafından paylaşılan foto-habere çok değişik yorumlamalarda yapıldı.

İşte o Foto Haber:
“Yalvaç belediyesi olarak hizmette sınır tanımayız arkadaşlar belediyecilikte bir ilki gerçekleştirdik ve alkol muayne istasyonu yaptık bu görmüş olduğunuz yoldan geçen sürücü eğer alkollü değilse yol ortasındaki direğin yan tarafından geçip gidicektir amaa eğer alkollüyse direk hemen tespit ediyor ve kendisini durduruyor. 100 yılın icadı yalvaçta!!”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum