“Burası Yetmesin İstiyoruz”

“Burası Yetmesin İstiyoruz”

Yayınlanma:
“Burası Yetmesin İstiyoruz”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinin 9 bin metrekare kapalı alan olmasına rağmen fuar şehri olma yolunda ilerleyen Isparta’ya yetmez hale geleceğini belirterek; “Zaten biz de yetmemesini istiyoruz. Yetmezse aşağıda bir meydanımız var. Oraya doğru genişletmeye de hazırlıklıyız” dedi. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki gün Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılan 13’üncü ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı. 

Başkan Günaydın konuşmasında, Fuar alanının yetmemesi halinde daha da genişletebileceklerinin müjdesini verdi. Başkan Günaydın konuşmasında; “Fuarlarımız gün geçtikçe adım adım ilerliyor. Bundan sonra da ilerleyecek. Borsa başkanımızın beklentisi var. Böyle güzel konularda beklentilerimiz sona ermemeli. Gökkubbe’de 9 bin metrekare kapalı alan olmasına rağmen alan yetmiyor. Zaten biz de yetmemesini istiyoruz. Aşağıda bir meydanımız var. Genişlemeye de hazırlıklıyız. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde açtığımız fuarlarda burayı yapacağımızı söylemiştim.  Burayı açtık. Marka çalışmalara gitmek zorundayız. 

“ISPARTA FUARCILIKTA 

MARKA OLACAK” 

Bir bardak suda fırtına yaratmak istiyoruz. Başka şehirlerin yapamadığı projeleri biz yapmak istiyoruz. Yeni fuar alanımız imar sorunları çözüldü. Yeni fuar alanımızın yeri belli oldu, hatta bina olarak da kesinleşti. Gelecek sene bu fuar açılışında temeli atılıyor, başlıyoruz diye konuşabilir miyim diye düşünüyorum. Hiç durmadan çalışıyoruz. Isparta’mız tüm şehirlerden daha başarılı olmasını arzu ediyoruz. Bu çalışmalarla etrafımızla da bütünleşmek istiyoruz. Önümüzde birkaç fuar daha var. Kitap Fuarı’nın bu yıl ikincisini yapacağız. Isparta, fuarcılıkta marka olacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum