Burdur-Senir Arası Asfalt Yol

Burdur-Senir Arası Asfalt Yol

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 13:46
Burdur-Senir Arası Asfalt Yol

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Gölü'nün kenarından Keçiborlu'nun Senir Beldesine giden yolun asfaltlanarak, ulaşımın kolaylaştırılıp bölgede yaşayan insanların Burdur'daki ticareti güçlendirilmesi için destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Senir'den bir grup vatandaşın kendisini ziyaret edip, Senir-Burdur Yolunun asfaltlanarak, ulaşımın kolaylaştırılması için destek istediğini açıklayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Bu konudaki beklentilerin karşılanması sadece Senir'in değil çevre köyleriyle birlikte yaklaşık 9 bin kişinin Burdur'a daha kolay gelmesinin önünü açacaktır" dedi.

Yolun Ramsar Sözleşmesinin dışında olduğunu açıklayıp, halkın taleplerine cevap vermek için İl Özel İdaresinin yapacağı çalışmalarda destek olmaya hazır olduklarını belirten Başkanı Ercengiz, "Böyle bir talep varken, değerlendirmemiz lazım. Önünde yasal bir engel yokmuş gibi görünüyor. Sayın Valimizle bu konuyu görüşerek, İl Özel İdaresinin araçları yetersizse Burdur Belediyesinin araçlarını da kullanıp, hizmeti gerçekleştirmiş oluruz. Yeter ki bu köprü kurulsun. Senirli vatandaşlarımız daha çok Burdur'u Burdur ticaretini kullanıyorlar. Ben bu konuyla ilgili de her türlü desteği veririm." sözlerini aktardı.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.