Burdur'a Da Mimar Aday

Hafta sonu yoğun bir şekilde kent sokaklarında dolaşan Ak Parti Burdur Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Ali Nihat Gündüzalp’e bakırcılar arastasında Başbakan Erdoğan’lı sürpriz yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2013 10:40
Burdur'a Da Mimar Aday

Isparta'nın en yakın komşusu Burdur'da da Yüksek Mimar olan bir isim Başkanlığa talip oldu. Burdur'da Ak Parti aday belirleme sürecinin yaklaşması ile aday adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Çarşı Pazar demeden gezen adaylar hem kendilerini tanıtıyorlar hem de partileri için oy istiyorlar.

Ak Partiden Burdur Belediye Başkan aday adayı olan Yüksek Mimar Ali Nihat Gündüzalp, hafta sonunu Burdur’un en eski mekanlarından olan Bakırcılar arastasına ayırdı. Arastya’da bulunan işletmeleri gezen Yüksek Mimar Gündüzalp, esnafla derleşti sorunları hakkında bilgiler aldı.

Bakırcılar arastasının son sokağında bulunan Olukçu Ustası Sabri Çetin, Gündüzalp’i güzel bir sürprizle karşıladı. İşyerinin hemen önüne Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip erdoğan’ın dev posterini asan Çetin, Aday Yüksek Mimar Ali Nihat Gündüzalp’i böyle karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum