Bürokraside Seçim İstifası

Bürokraside bir seçim istifası daha...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2015 22:30
Bürokraside Seçim İstifası

TBMM’de “KURAN SÖZLÜĞÜNÜ” hazırlayan Ispartalı Bürokrat Dr. Hasan Özgür Özen Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti. Dr. Özen’in adı Ak Parti kulislerinde adaylık için istifa ettirilecek bürokratlar arasında geçiyordu.

Dr. Özen, niçin aday olmak istediğini açıklayan bir deklarasyon yayınladı.



Dr. Hasan Özgür Özen niçin aday olmak istediğini bir deklarasyon yayınlayarak açıkladı. Deklarasyonunda; “Hakka hizmet için halka hizmet etmek, insanların hayır dualarını almak için çalışmak, insanlığa fayda sağlayabilecek kalıcı eserler üretmek benim için bu dünyadaki en önemli ibadettir. Bu uğurdaki hizmetlerin vuku bulabildiği siyaset kurumu ise benim için bir nevi ibadet yeridir. Öncelikle hemşerilerime, toprağımın insanına ve tüm ülkeme hizmet etmek suretiyle hayır dualar alarak bu dünyadaki sınavımı tamamlama idealindeyim. Bunun için bu yolda bana vesile olabilecek, değerlerine inandığım, misyon ve vizyonunu benimsediğim tüm yaşantısı ve çalışmalarını, fedakarlıklarını ve karakterini kendime örnek model olarak aldığım Sayın Başkanımızın yolundan gidebileceğim Ak Parti saflarında siyaset yapmak için aday olmak istiyorum.” dedi.

Özen'in Isparta'dan aday olması beklenmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum