Bursa Fuarına 300 çiftçi katıldı

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selcuk, Bursa’daki Tarım ve Hayvancılık Fuarına Isparta'dan 300 çiftçinin katıldığını söyledi.

Yayınlanma:
Bursa Fuarına 300 çiftçi katıldı

Artık, çiftçinin eski bildik çiftçi olmadığını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarla odamız çiftçilerine hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerden birisi de düzenlemiş olduğumuz fuar gezisi organizasyonlarıdır. Ülkemizin çeşitli illerinde tarım fuarları düzenlenmekte ve bu fuarlarda tarım sektöründeki tüm yenilikler sergilenerek, çiftçilerin beğenisine sunulmaktadır.

“ÇİFTÇİLERİMİZ TARIMDAKİ SON
YENİLİKLERİ YERİNDE GÖRDÜ”
Bizde bu doğrultuda yıl içinde çeşitli illerde düzenlenen fuarlara götürmüş, çiftçilerimiz bu fuarları gezerek bilgi ve görgülerini artırmışlar ve son gelişmelerden haberdar olmuşlardı. Geçtiğimiz hafta sonunda da Bursa’da düzenlenen fuara katılmak üzere çiftçilerimizi topladık ve hep birlikte yaklaşık 300 çiftçimizle birlikte bu fuara gittik. İki gün boyunca çiftçilerimiz fuarı gezip incelemelerde bulundular ve tarımsal alandaki yeni teknolojik gelişmeleri yerinde görerek ufukları açıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.