Bursaspor'u darmadağın Eden Galatasaray Vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2014 10:51
Bursaspor'u darmadağın Eden Galatasaray Vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu..

Mancini yaptığı açıklamada, "İlk yarıya bakıldığında skor 2-0'ken bile iyi oynayan, pozisyona giren Galatasaray vardı. Hatalardan gelen 2 gol oldu. Golü bulduktan sonra güven kazandık, ikinci yarı tabiri caizse Bursaspor'u darmadağın eden Galatasaray vardı.

Futbol böyle bir oyun. 3 aydır deplasmanda galip gelemeyen Galatasaray vardı. Ama futbol bu, sebebini bulamıyorsunuz."

Burak ile Volkan arasındaki tartışmada sahaya girip oyuncusunu çekmesi ile ilgili soru üzerine İtalyan teknik adam, "Tek sebebi Burak'ın sarı kart görmesi içindi" cevabını verdi.

Oyuncu değişiklerinde oyunculara gönderdiği taktik kağıdı ile ilgili soru üzerine ise Mancini, "İnsanların anlaması çok zor. İnsanların beni eleştirmesi çok da umrumda değil. Oyun içindeki değişiklikleri yazıyorum" diye konuştu.

Lig ikinciliği hedefi hakkında da konuşan Mancini, "Önemli bir hedef. Dürüst olmak gerekirse şampiyonluğu hak eden bir Fenerbahçe vardı. İkincilik çok çok önemli. Bunun için maçları almaya çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.