Bütün Yolların Bakımı Yapılacak

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten sevindirici bir haber geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2013 11:46
Bütün Yolların Bakımı Yapılacak

Bilgiç, 2013 yılı içinde Isparta’da Karayolları ağında bulunun yolların bakımlarının tamamına yakınının yapılacağını belirterek, vatandaşların rahat ulaşımı için çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

Bilgiç, karayolları ağında bulunan yollarda 2012 yılında bakımların başladığını, bu yıl ise daha fazla yolda bakım yapılacağını belirterek:”Isparta’nın bütün yollarında genel bir bakım yapılacak. Çalışmalar son noktaya geldi ve ihale süreci başladı, ilana çıkıldı.

Vatandaşlarımızın daha kaliteli ulaşım sağlaması için çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle Karayolları ağında bulunan bütün yollarımıza bakım için gereken neyse yapılıyor.

Sadece bununla kalınmıyor. Yeni hizmetlerimiz de devam edecek. AK Parti her alanda farkını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum