Büyük Başarıya Övgü Yağdırdı

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, ITSO’nun girişimleri sonucu gülün süs bitkisi statüsünden sanayi bitkisi statüsüne alınmasını olumlu değerlendirdiklerini kaydetti. Şenol, Başdeğirmen’e övgüler yağdırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2013 14:59
Büyük Başarıya Övgü Yağdırdı

Yapılan yeni düzenleme ise gülün süs bitkisi statüsünden yağlı bitkiler ve endüstri bitkileri statüsüne alınmasını değerlendiren CHP İl Başkanı Vedat Şonol, bu düzenlemenin Isparta için son derece önemli olduğunu kaydederek ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Gül Isparta için çok önemli. Bu süreçten sonra gül üretimi artacak. Teşvik artacak. Bu gerçekten çok önemli bir gelişme. Gül bizim tekel olduğumuz bir ürün. Bu katkıyı önemsiyoruz ve ITSO Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.ajans32

Yeni düzenleme ile gül süs bitkisi statüsünden yağlı bitkiler ve endüstri bitkileri statüsüne alındı ve gül üreticisine verilen Mazot ve gübre desteği yüzde 102 oranında artırıldı. Gül üreticisi dekar başına 7.10 lira daha fazla destek alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.