Büyük Isparta Projesi Başlıyor

Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi arasına daha fazla Isparta’lı iş adamı ve şirketlerini girmesi adına gerçekleştirilen işbirliği toplantısına, Isparta ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Ispartalı işadamı ve Sanayiciler katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:08
Büyük Isparta Projesi Başlıyor

YDS Ayakkabı fabrikasının ev sahipliğini yaptığı ISVAK, ITSO ve IGSİAD organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda; Ülke genelinde faaliyet gösteren Isparta’lı iş adamlarının mümkün olan her platformda işbirliği yapmak suretiyle, sinerji oluşturarak daha da büyümelerine katkı sağlayacak projeler değerlendirildi. İş adamlarımızın yatırımlarını Isparta’da çeşitlendirmesi adına yapılacak çalışmalar için görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya ISVAK Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çelik’in açılış konuşması ile başlandı.

Toplantıya ISVAK 2.Başkanı ve toplantının Moderatörü Ahmet Şahlan, Genel Sekreteri Mahmut Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Çelik, Abdürrahim Kurucu, Halis Tuna, İktisatçı Yazar Zeki Tarhan, TBMM Strateji Büro Sorumlusu ve ABD Uzmanı Dr. Hasan Özgür Özen, MKE Baş Müfettişi Yaşar Bakal, ev sahibi YDS Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu ile Ispartalı iş adamları Ali Bayhan, Arif Şahlan, Abdurrahman Tatlıcı, Bülent Çelik, Celal Nuri Demirtürk, Denizhan Bütün, Hakkı Ertokuş, Hasan Tokat, Kadir Boylu, Kamil Karaibiş, Mehmet Özcan, Miraç Hatipoğlu, Musa Doğankaya, Dr Mete Aldan, Prof. Dr. Mustafa Akkaya, Özcan Dirik, Osman Dindar, Seyfi Gürsel, Tuncay Uysal, Zeki Demirci katıldı.

Isparta heyetinden Baka Genel Sekreteri Tuncay Engin, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İGSİAD Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri, Sami Öngör, Rıfat Süha Kaya, Ahmet Kabalak, Sadi Sarıkaya, Murat Özkutlu, Mustafa Tutar, Metin Çelik, Tahsin Gürsü ve Osman Şahlan katıldı.

Toplantının Moderatörü Ahmet Şahlan yaptığı değerlendirmede, “Isparta iş hayatı, Isparta dışındaki Ispartalı girişimcilerle tarihte ilk kez bir araya geldiğini” söyledi”. 50’ye yakın Ispartalı girişimci heyet Ankara’da birbirlerini daha yeni tanıdılar, bu manzara Isparta ekonomisinin gelecekte bir yıldız gibi parlayacağını belirtti. Alper BAYHAN toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede; “2012 yılından beri altyapısını hazırlayarak bugünlere getirdiğimiz Isparta İş Dünyası Platformu, Isparta’nın uzun yıllardır özlemini çektiği Isparta lobisinin temelleridir. Ankara’da ISVAK işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz 2. Büyük toplantı, Isparta lobisinin mayasının tuttuğunun bir göstergesi olmuştur.”

Zeki Tarhan toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede ise; “Ispartalı iş adamlarının birlik ve beraberliğinin sürekli olması gerektiğini ve Bir Think Tank kuruluşu gibi Isparta’mıza katkı sağlayacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunmaları gerektiğini dile getirdi. Bu toplantıyı bunun ilk adımı olarak gözlemlediğini belirtti.”

Dr. Hasan Özgür Özen toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede; “Isparta’mızın geçmişine değil geleceğine bakması gerektiğini, Isparta’lı iş adamlarımızın ülke genelinde gösterdiği başarıların Isparta’mızın marka bir şehir olmasına katkı sağlayacağını belirtti. İş adamlarımızın birlik beraberlik içinde ortak akılda hareket etmesinin herkes üzerinde heyecan yarattığını ve bu sinerjinin olumlu etkilerinin önümüzdeki günlerde görüleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum