Büyük Kucaklaşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2018 10:17
Büyük Kucaklaşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ispartalılarla kucaklaşacak. Seçim maratonuna Isparta’dan başlayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde Ispartalılara seslenecek.

Erdoğan, ayrıca Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’nın mezuniyet ve yemin törenine katılacak. Erdoğan’ın Isparta’ya vereceği müjdeler ise merak konusu…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim maratonunu Isparta’dan başlatıyor. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için sahaya çıkarak milletle kucaklaşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu anlamdaki ilk adresi Isparta oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde Ispartalılara seslenecek. Erdoğan, ayrıca Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’nın mezuniyet ve yemin törenine katılacak. Isparta’da bir dizi incelemede bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti teşkilatı ile de istişarede bulunması bekleniyor.

Öte yandan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarını sürdüren AK Parti’de bir taraftan aday belirleme süreci devam ederken, bir taraftan da saha çalışması başladı. AK Parti’nin tüm kadroları sahaya inerek, “gönül belediyeciliği” anlayışını millete anlatacak. Teşkilatın dinamizmini artırmak için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da erkenden sahaya iniyor. Erdoğan, mart ayındaki yerel seçimlere kadar olan süreçte hafta sonlarını farklı illerde milletle kucaklaşmaya ayıracak. Erdoğan ziyaretlerde AK Parti’nin belediyecilik anlayışını yansıtan projeleri de hizmete açacak. Yeni projelerle ilgili müjdeler de Başkan Erdoğan tarafından bu ziyaretler sırasında verilecek. Adayların kesinleşmesi ve yerel seçimin yaklaşması ile birlikte Erdoğan’ın il ziyaretleri hızlanacak.

Erdoğan bu kapsamda ilk ziyaretini Isparta’ya gerçekleştiriyor. Bugün yapılacak olan ziyarette Erdoğan toplu açılış törenine katılarak, millete seslenecek. Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenecek olan Erdoğan’ın, bir dizi incelemelerde bulunarak, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’ndaki mezuniyet ve yemin törenine katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.