Büyük Zaferi Böyle Kutladık!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü törenle kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2014 12:00
Büyük Zaferi Böyle Kutladık!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 08.30 da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Buradaki çelenk sunma törenine Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, askeri ve adli erkan, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Törende, protokol sırasına göre çelenklerin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız söylendi ve bayraklar göndere çekildi.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte valilik makamında tebrikleri kabul etti.
Kutlamalar, saat 09.30’dan itibaren Hükümet Caddesinde gerçekleştirilen geçit töreni ile devam etti.

Vali Vahdettin Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın törene katılan birliklerin ve vatandaşların bayramlarını kutlamalarıyla başlayan geçit töreninde garnizon Komutanlığında görevli Piyade Yüzbaşı Yasin Kip günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 









     

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.