Büyükçam Başdeğirmen’in Mahalle Buluşmalarını Eleştirdi

Büyükçam, Başdeğirmen’in mahalle buluşmalarını eleştirdi

Yayınlanma:
Büyükçam Başdeğirmen’in Mahalle Buluşmalarını Eleştirdi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’ın esnaf buluşmaları yapması üzerine İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam; ‘’Bunlar gecikmiş buluşmalardır.

Geçmiş 5 yıl içerisinde zaten bu buluşmaların düzenlenmesi gerekiyordu.’’ ifadelerine yer verirken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnaflardan talep toplamasına ise sert sözlerle çıkıştı.

Büyükçam; ‘’Seçime 7 aylık bir süreç kaldı. Vatandaşın talepleri önemli ancak keşke gönül rahatlığıyla ‘Ben bunları yaptım’ diye dolaşabilseydi. Şuanda talep dinliyor. Yani baktığınızda 5 yıllık bir süreçtir bu ve 4 yılı bitmiştir. 4 yılı biten bir belediye başkanının gerile gerile ben bu mahalleye bunları yaptım yerine hala talep alıyorsa demek ki başarısız bir belediye vardır ortada.’’ ifadelerini kullandı.

Ispartalı gençlerin üniversiteyi başka şehirlerde okumak istemelerine değinen İl Başkanı Büyükçam; ‘’Isparta’da maalesef iş olanakları arttırılamadı. Gençlerimizin maalesef bu yönetim anlayışıyla Isparta’da iş bulamayacaklarını bildikleri için şehirlerini terk ediyor olmalarından daha normal bir şey yok.’’ dedi.

Son olarak İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ‘’Belediye Başkan Adayı Olacak mısınız?’’ sorusuna ise; ‘’Ben aday olacağım ya da ben aday olmayacağım demekle bu konu olmuyor. Zaten olmamalı da. Bu bir ekip işi, ben şuan partimizin il başkanıyım. Öyle olunca ne doğal aday görünebilirim, ne de adaylıktan çekilebilirim. Bu konuda net bir cevap vermem mümkün değil. O gün geldiğinde, aday belirleme sürecinde ekibimiz, genel merkezimiz, vatandaşımızın teveccühüne göre bir aday çıkacaktır. O yüzden bu soru her zaman o son güne kadar muallakta kalacaktır.’’ İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum