Büyükçam’dan Yeni Yıl Mesajı

Büyükçam’dan Yeni Yıl Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2018 16:32
Büyükçam’dan Yeni Yıl Mesajı

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2019’un Isparta açısından iyi bir yıl olacağını belirterek “Isparta 2019’da İYİ Belediyecilikle tanışacak” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, yayınladığı yeni yıl mesajında “Değerli Hemşehrilerim, Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 25 Ekim 2017’de kurduğumuz partimiz, 2018’de kuruluşundan çok kısa bir süre sonra gerçekleştirilen 24 Haziran genel seçimlerinde kendisine uygulanan her türlü medya karartması ve karalama kampanyalarına rağmen Türk siyasi tarihinde eşi görülmemiş bir başarı göstererek TBMM’ye 40 milletvekili gönderme başarısını göstermiştir.

Partimiz 2018 yılında gerek sokakta gerekse mecliste EYT, Asgari Ücret, Hayat Pahalılığı, Andımız gibi kamuoyunun yakından takip ettiği konularda milletimizin yanında olmuş milletin sesi ve umudu olmayı başarmıştır. Yeni yıl yeni başlangıçlar yeni hedefler demek. Bizler de İYİ Partililer olarak hayal ettiğimiz, ekonomiden eğitime, sağlıktan kültür ve spora her alanda öncü marka şehri oluşturmak hedefiyle tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki 2019 yılında Belediye Başkan Adayımız Av. Gökmen Gökmenoğlu ile birlikte Isparta, İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve şehrimiz için daha İYİ bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. 2019 yılının aileniz ve sizin için harika bir yıl olmasını temenni ediyor herkese mutlu bir yeni yıl diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.