Büyüktuncer, Tuncelililerle Buluştu

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, Tuncelililer Derneği'ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2015 15:23
Büyüktuncer, Tuncelililerle Buluştu

Tuncelilileri ziyarette bulunan Büyüktuncer, İktidarı eleştirerek “ Son açtıkları fabrikanın adını söylesinler adaylıktan çekilirim” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, Tunceliler Derneğine ziyarette bulundu. Tuncelilerle bir araya gelen Büyüktuncer ülkenin gidişatı ile ilgili konularda dernekteki konuklara brifing verdi.

Büyüktuncer, sözlerin başında şunlara yer verdi; “ 250 gram kıyma 10 TL’lik mazotla yaşayan bir ülke haline geldik.” “Geziyor dolaşıyoruz, Sanayi sitesinde 5500 işçimiz var, bunların 1500’ü siftah yapmadan kapatıyor.” İşsizlik diz boyu olmuş en son açtıkları fabrikanın ismini söylesinler adaylıktan çekilirim, istifa ederim. 12 yıldır istikrar sürsün sloganı ile işi götürüyorlar. Emeklileri kötü günler bekliyor. İlaç ve sağlık konularında hükümet giderek eriyor. Ayrıca bunların dışında en önemli olay, bunların Cumhuriyetle hesaplaşmak gibi bir dertleri var. Rejimle oynuyorlar, Türkiye’yi kredi kartı çıkmazına sokup vatandaşları kendine bağlayıp sorunların çözümünde tek adresin kendileri olduğunu söylüyorlar. Kendi ikballeri için halkı kullanıyorlar. Artık kimseye kanmayacağız. Vatandaşlarımızla birebir görüşüyoruz. Örgüt aday ve yöneticilerimizle sahadayız. 8 Haziran’da iktidar partisi olarak uyanacağız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum