Büyüktuncer Aday Adayı

CHP’de daha önce Gençlik Kolları ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Büyüktuncer, Milletvekili aday adaylığı için kolları sıvadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 16:45
Büyüktuncer Aday Adayı

İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski il Başkan Yardımcılarından olan Mehmet Büyüktuncer, Milletvekili Aday Adaylığı için başvuracağını açıkladı.

Partisinin seçim takviminin açıklanmasını bekleyen Büyüktuncer, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde seçim takviminin açıklamasıyla birlikte parti merkezinde aday adaylığı başvurusu ve açıklaması yapacağını kaydetti.

Aday belirleme yöntemi konusunda ‘Ön Seçim’ diyen Büyüktuncer, “Sandıktan çıkan ile yürümekten kimse korkmasın” mesajını verdi.

Büyüktunçer, son yerel seçimlerde İl Başkanı Vedat Şenol’un 27 bin oy alamazsan istifa ederim açıklaması üzerine seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte yönetim kurulundan istifa etmişti. Büyüktuncer, Gençlik Kolları ve Örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısıydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum