Büyüktuncer Çıtayı Yükseltiyor

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, seçim çalışmalarını ilçe ve belde ziyaretleri ile sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 16:10
Büyüktuncer Çıtayı Yükseltiyor

CHP İl Yönetiminde uzun süre Gençlik ve Örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Büyüktuncer, seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Isparta’nın çeşitli ilçe ve Beldelerinde seçim çalışmalarına devam eden Büyüktuncer, kırsal kesimde görüştüğü vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ile istişare ederek, Tarım, hayvancılık ve ekonomi konularında rapor tuttu.

Önceki gün Senir Beldesi'ne bir ziyarette bulunan Büyüktuncer çiftçileri ve vatandaşları dinleyerek hazırladığı özel bir raporu CHP’nin Ar-Ge birimine sunacağını belirtti.

Senir'de 3 Gül yağı fabrikası, asgari ücretle çalışan işçileri ve onun dışında işsizlik ve istihdam sorunları değerlendirildi.

Bağcılık ve besicilikle uğraşan çiftçilerin besicilikte aldığı kredileri ödeyememeleri ve küçük çaplı üretim yapan besicilerin ciddi sıkıntılar yaşadıkları da dile getirildi.

Büyüktuncer, Senir'de partililerle de bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.