Büyükyavuz Güven Tazeledi

Isparta-Burdur Tabip Odası genel kurul toplantısı haftasonu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Dr. B. İlker Büyükyavuz, güven tazeledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2012 11:00
Büyükyavuz Güven Tazeledi

Isparta ve Burdur’daki doktorlar, şiddetin tartışıldığı bugünlerde başkanını seçti. 735 üyesi bulunan Isparta-Burdur Tabip Odası genel kurul toplantısı haftasonu Halıkent Mahallesi’nde bulunan Tıp Lokali’nde gerçekleşti.

Genel kurul toplantısında Dr. İlker Büyükyavuz’un tek aday olarak girdiği seçimlerde yönetim kurulu ile birlikte üst kurul, denetleme kurulu ile disiplin kurulu seçimi de gerçekleştirdi.

Seçimlerde güven tazeleyen Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, “9 Nisan 2010 tarihinde yapılan genel kurulda meslektaşlarımız bize görev verdiler. 24 Haziran’da göreve başladık. Bu tarihten itibaren kendimizi sağlıkta dönüşümün en yoğun işlendiği bir süreçte bulduk. Yapılması gerekenler meslektaşlarımızın sorunları ve özlük haklarıyla ilgili dönüşümün yarattığı problemlerle ilgili sağlıkta dönüşümün yaratacağı ve yarattığı halk sağlığı sorunları ücretsiz ve anayasal hak olan sağlık haklarının peşinde olmak gibi ödevimiz vardı. 2 yıl boyunca bu ödevlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Meslektaşlarımız bizlerle devam etme kararı aldılar ve tek liste ile seçime girdik. Yönetimi kurma yetkisi bize verilecek olursa 2 yıl boyunca çıtayı yükseltmek ve daha çok çalışmak hedefimiz olacak” dedi.
Başkan Büyükyavuz, ayrıca oda olarak aktif çalışan hekim sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Isparta-Burdur Tabip Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor;
“Dr. B. İlker Büyükyavuz, Dr. Aysel Divarcı, Dr. Hülya Toyran Sezik, Dr. Selim Katırcı, Dr. Sedat Yıldız, Dr. Murat İlhan Alhan, Dr. Ümit Gümüştaş”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.