Buz Pateni Milli Takım Sporcuları Iyaş Park'da

Buz üzerinde 44 yıllık tecrübesi ve deneyimli kadrosu ile YFY buz pisti ; Isparta Iyaş Park şubesinde 10 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da milli takım sporcularını ağırlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2011 12:05
Buz Pateni Milli Takım Sporcuları Iyaş Park'da

Milli takım antrenörlerinin ve Buz Pateni Federasdyonu As Başkanı Fehmi Tekelioğlu’nun da aralarında bulunduğu güçlü ve tecrübeli ekibi ile Isparta'lılara hizmet vermeye başlayan Iyaş Park YFY Buz Pisti ; işletme sahibi milli takım antrenörü Yeler Tekelioğlu tarafından düzenlenen organizasyon ile muhteşem bir görsel şova ev sahipliği yapacak.

Gerçekleşecek organizasyon esnasında milli takım sporcuları Ali Sarp Aktan, Selin Hafızoğlu ve Serena Çevikel performanslarını sergileyecekler.

Müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda olduğu çalışma disiplini ile sürekli gelişimi ve yenileşmeyi amaç edinen YFY ; Isparta'da yeni sporcular yetiştirmeyi, buzu ve buz patenini 7’den 70’e herkese sevdirmeyi ve öğretmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.