Buzlanma, Hayatı Durma Noktasına Getirdi!

Kentte önceki gece etkisini gösteren kar yağışı ve zemindeki buzlanmalar nedeniyle, Afyonkarahisar Karayolu’nda trafik bir süre durma noktasına geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2013 16:54
Buzlanma, Hayatı Durma Noktasına Getirdi!

Isparta’da önceki günlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle Afyonkarahisar Karayolu’nda zeminde buzlanmalar meydana geldi.
Emniyet Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından fark edilen buzlanma nedeniyle, tuzlama çalışmaları yapmak üzere Karayolları 135. Şube Şefliği personeli güzergâha çağrıldı.

Çünür Kavşağı’nda dün gece yarısına doğru büyüklü küçüklü uzun araç kuyrukları oluşurken, bir süre bekletilen araçların zincirsiz şekilde devam etmelerine izin verilmedi.

Ajans32 Muhabirinin de an be an takip ettiği izdiham, Karayolları Ekipleri’nin tuzlama çalışmalarının ardından son buldu.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, gece yarısından sonra tuzlama çalışmalarının tamamlanmasını sağlarken, trafik normal seyrine geri döndü.
Öte yandan dün gece saat 23.00 sıralarında, Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de buzlanma ilgili olarak bazı seferler bir süre askıya alındı.
Gece yarısından sonra, Karayolları Ekipleri’nin çalışmalarının ardından Afyonkarahisar güzergâhına sefer yapan otobüslerin otogardan çıkışlarına da izin verildi.

Isparta’da yetkililerin zamanında müdahalesi, geçtiğimiz gece meydana gelen buzlanma olaylarının ciddi bir sıkıntıya neden olmasını önledi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.