Buzlanma ve Don Uyarısı

Buzlanma ve Don Uyarısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2015 09:52
Buzlanma ve Don Uyarısı

Batı Akdeniz'de iç kesimler için orta kuvvette buzlanma ve don, denizlerde ise gece yarısından sonra fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimler hafifyağmurlu ve karla karışık yağmurlu geçecek. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak.

En yüksek hava sıcaklıkları Antalya'da 16, Isparta'da 4, Burdur'da 6 ve Muğla'da 10 derece olacak. Rüzgar, kuzey yönlerden orta, akşam saatlerinden sonra kuvvetli esecek.

İç kesimlerde orta kuvvette buzlanma ve don, denizlerde ise gece yarısından sonra fırtına bekleniyor.

Denizlerde rüzgar kuzey yönlerden 3 ila 5, öğleden sonra Bodrum Datça arasında 5 ila 7, gece yarısından sonra Bodrum Anamur arasında 6 ila 8 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği Bodrum Datça arasında öğleden sonra 3 metreye, Bodrum Anamur arasında ise 5 metreye kadar ulaşması tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.