BYS Alpaca Carpet’a İhracat Ödülü

BYS Alpaca Carpet’a İhracat Ödülü

Yayınlanma:
BYS Alpaca Carpet’a İhracat Ödülü

Isparta’nın önde gelen fabrikalarından BYS Alpaca Carpet Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Yalvaç ilçesinde açtığı halı ipliği fabrikasıyla yaklaşık 100 kişiye istihdam imkânı sunan BYS Alpaca Carpet firması, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne bağlı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin 8 Nisan Cuma günü Antalya’ da gerçekleştirilen genel kurulunda Akdeniz Bölgesinde ‘Tekstil ve Hammaddeleri’ sektöründe hizmet veren firmalara ödülleri takdim edildi. Düzenlenen ödül töreninde Isparta’nın önde gelen fabrikalarından BYS Alpaca Carpet 3.’lük ödülünün sahibi oldu.

HALI ÜRETİM ÜSSÜ; YALVAÇ
Yıl boyunca yaptıkları ihracatlarını güzel noktalara ulaştırdıklarını ifade eden BYS Alpaca Carpet Sahibi İş Adamı Mehmet Üçkardeş “Bu ekonomik krize rağmen yatırımlarımız hızla devam edecek ve önümüzdeki yıllarda hedeflerimiz daha büyük olacak. Bunun yanında Yalvaç ilçesini bir halı üretim üssü haline getirmek istiyoruz” dedi.

2015 yılı içinde en çok ihracat yapan 3. firma olan BYS Alpaca Carpet’a verilen ödülü firma sahibi Mehmet Üçkardeş adına, Muhasebe Finans Müdürü Cemil Ceylan aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.