Cadde Üzeri Park Yeri İsyanı

Cadde üzerinde araç park yerlerinin kişiye özel ayrılmasına tepki gösteren vatandaşlar adeta isyan etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2015 15:19
Cadde Üzeri Park Yeri İsyanı

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Cadde kenarlarında ücretli park yeri uygulamasının kaldırılmasının ardından, park yeri bulmakta zorlanan sürücüler yol kenarlarına esnafların kendi araçları için sandalye v.b koyarak park yeri ayırmasına tepki gösteriyor.

Özellikle 113 Cadde, Cumhuriyet Caddesi gibi ana arterlerde esnafların kendi araçları için yer ayırmak amacıyla yol kenarına sandelye, tabure gibi şeyler koyarak park yeri ayırdığını kaydeden sürücüler, duruma tepki göstererek "Aslında bu durum esnaf için de zarar. Orya müşterisi park edemeyecek. Ayrıca bu yol kenarları, cadde kenarları sanki kendilerinin tapulu malı. İlgililer bu konuda hassasiyet göstermeli. Bir çok zaman bu konudan dolayıo tartışmalar hatta kavgalar yaşanıyor" dedi.

Diğer taraftan Isparta'da otopark kültürü olmadığını da kaydeden vatandaşlar, "Bazı otoparklar bomboş. Ama cadde kenarlarında araç park edecek yer yok. Sürekli çift sıra. Trafik kazalarına davetiye çıkarılıyor" ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.ajans32

Isparta Belediyesi'nin otopark projelerinin tamamlanmasının ardından söz konusu sorunların bir nebze olsun azalacağına inanan vatandaşlar, bu süreçte hem sürücülerin hem de esnafların daha duyarlı olması gerektiğini belirtiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum