Caddelere Park Yasağı Geliyor!

Caddelere Park Yasağı Geliyor!

Yayınlanma:
Caddelere Park Yasağı Geliyor!

Isparta’nın en büyük sorunlarından olan otopark sorununu ortadan kaldırmak için çok sayıda otopark yapımına başlayan Isparta Belediyesi otoparkların yapımının tamamlanmasının ardından caddelere park yasağı getirmeye hazırlanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yapımı devam eden otoparkların tamamlanmasıyla birlikte, şehir içinde bulunan caddelere araç parkının tamamen yasaklanacağını dile getirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Otopark için 1-2 yerimizi daha bekliyoruz. Isparta’da şuanda cadde otoparklar bedava. Ama trafik sorunu hat safhada. Fakat 3-5 ay sonra bisiklet yollarına başlayacağız. Çelebiler Mahallesi’ndeki otoparkımızda 3-4 aya kadar bitmiş olacak. Orada da 350 araçlık otoparkımız yapılıyor. Orası da bittikten sonra Mimar Sinan gibi önemli caddelerimize otopark yasağı konulacak. O zaman bu vatandaşlar nereye araçlarını park edecekler? Otoparkların boş kalmasına sevindim. Boş olduğu için o vatandaşlar da araçlarını otoparklarımıza koyacaklar demektir. Şimdiden dolsaydı kapasitemiz yetmeyecek diye üzülürdüm. Boş kaldı diye biraz seviniyorum. Caddelerde park yasağı olunca onlara da yer var demektir. Krosçularımız şehrin göbeğinde koşu yapacaklar, spor yapacaklar. Ben de bir gün bisiklete bineceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum