Caddeleri Ve Vatandaşı Rahatlatmaya Geliyoruz

Bir süre önce Isparta Belediyesi ile ihtilaf yaşayan Gültekin Otopark işletmesi savcılığın yeni kararı ile yeninden ücret toplamaya başladı. Otopark işletmecisi Gökhan Gültekin, “Caddeleri Ve Vatandaşı Rahatlatmaya Geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 16:55
Caddeleri Ve Vatandaşı Rahatlatmaya Geliyoruz

Gültekin Otopark işletmecisi Gökhan Gültekin caddelerde çalışan otopark görevlilerine artık Emniyetin müdahale etmeyeceğini söyledi.

Otopark görevlilerinin çekilmesinin ardından caddelerde yaşanan karmaşanın da sona ereceğini belirten Gültekin "Caddeleri ve vatandaşı rahatlatmaya geliyoruz" dedi.

Gültekin şöyle devam etti; “Isparta Belediyesi ile Gültekin Otopark arasında yaşanan tartışmalara savcılık yeni bir karar verdi. Gültekin Otopark çalışanları ile ilgili dolandırıcılık iddiası ile yapılan suç duyurusu konusunda karar veren Cumhuriyet Başsavcılığı "Cumhuriyet Başsavcılığının ve kolluk görevlilerinin kira süresi bittiği iddia edilen kiralanandan kiracıyı tahliye etmek gibi bir görev ve yetkisinin bulunmadığı açıktır.

Müşteki ile şüpheliler arasındaki ihtilaf hukuki mahiyette olup olayda nitelikle dolandırıcılık, hakkı olmayan yere tecavüz etme yada ceza kanunlarında düzenlenen her hangi bir suç unsuru bulunmamaktadır" şeklindeki kararını açıkladı.

Gültekin Otopark sahibi Gökhan Gültekin otopark görevlilerinin bugünden itibaren caddelerde göreve başladıklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum