Çağrı Merkezi İçin Başvurular Başladı

Birkaç ay önce gündeme gelen ve kısa sürede önemli mesafe alınan Çağrı Merkezi için bütün aşamalar tamamlandı. Tamamlanan aşamaların ardından İşkur kurs başvurularını başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2014 10:30
Çağrı Merkezi İçin Başvurular Başladı

İşkur tarafından yapılan duyuruda, “Isparta Çalışma ve İş Kurumumuzca Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri’10 Projesi kapsamında %50 istihdam garantili 200 kişilik Çağrı Merkezi Elemanı mesleğinde kurs düzenlenecektir.

Kursiyer mülakat/seçmeleri aşağıda belirtilen tarih ve saatte Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır. Eğitime katılmak isteyen kişilerin Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne kurs için son başvuru tarihinden önce gelerek şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Mülakat/seçme işlemleri için belirtilen tarih, yer ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi.

Başvuru için aranan özel şartlarda Bay/ Bayan, en az lise mezunu olmak, Isparta merkez, bağlı ilçe, kasaba, köylerinde ikamet etmek olduğu duyuruldu. Ayrıca başvuruların 26 Aralık 2014 – 04 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacağı mülakatların ise 05-06-07 Ocak tarihlerinde saat 09.00’da yapılacağı belirtildi.

Kursa katılma şartları
a) Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
b) 18­35 yaş aralığında olmak,
c) Mesleğin gereklerine uygun olarak belirlenen özel şartlara sahip olmak,
ç) Kurumca aynı meslekte düzenlenen kursu tamamlamamış olmak
d) İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,
e) Emekli olmamak,
f) Kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak,
g) Eğitimlere katılmalarına ve kurs sonunda da istihdam edilmelerine engel durumları bulunmadığı il müdürlüğünce uygun görülmesi halinde, sadece ikinci öğretim ve açık öğretimdeki öğrenciler kurslara katılabilirler. h) Kurstan yararlanan kursiyerler, kursun tamamlanmasından itibaren altı ay geçmeden yeni bir kurstan yararlanamazlar.
ı) Kursu bitirenlere Milli Eğitim Onaylı Belge verilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum