Çağrı Merkezi İçin Başvurular İşkur’a

Çağrı Merkezi İçin Başvurular İşkur’a

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2016 16:58
Çağrı Merkezi İçin Başvurular İşkur’a

Çağrı merkezine alınacak 100 yeni eleman için İşkur’a başvurular başladı. 13 Ocak’a kadar yapılacak başvuruların ardından 14-15 Ocak’ta yapılacak mülakatla çağrı merkezinde istihdam edilmek üzere 100 kişi kursa alınacak.

Isparta’da geçtiğimiz yıl açılan çağrı merkezinde 100 kişinin daha istihdamı için süreç başladı. Çağrı Merkezinde çalışmak isteyenler başvurularını İşkur’a yapacak. Konu ile ilgili İşkur’dan yapılan açıklamada “İl Müdürlüğümüz ile 32 Net Bilgi Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işbirliğinde UMEM kapsamında %50 istihdam garantili 100 kişilik Çağrı Merkezi Elemanı Mesleğinde İşgücü Yetiştirme Kursu düzenlenecektir.

Kursiyer mülakat/seçmeleri aşağıda belirtilen tarih ve saatte 32 Net Bilgi Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sanayi Mah. 104. Cad. No:75 - (Migros Kavşağı) İsparta adresinde yapılacaktır.
Eğitime katılmak isteyen kişilerin İsparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne kurs için son başvuru tarihinden önce gelerek şahsen ve/veya internet üzerinden başvuru yapmaları, mülakat/seçme işlemleri için belirtilen tarih, yer ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi.

KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER ŞARTLAR
a) Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
b) 18-35 yaş aralığında olmak,
c) Mesleğin gereklerine uygun olarak belirlenen özel şartlara sahip olmak,
d) Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,
e) İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,
f) Emekli olmamak,
g) Eğitimlere katılmalarına ve kurs sonunda da istihdam edilmelerine engel durumları bulunmadığı İl Müdürlüğünce uygun görülmesi halinde, sadece ikinci öğretim ve açık öğretimdeki öğrenciler kurslara katılabilirler. h) Kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak,
ı) Kurstan yararlanan kursiyerler , kursun tamamlanmasından itibaren 6 ay geçmeden yeni bir kurstan yararlanamazlar.
i- Kursiyerlere günlük 25.00-TL kursiyer cep harçlığı ödenir, j- Kurstan mezun olan kursiyerlere Milli Eğitim Onaylı belge verilecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.