Cahilde Cesaret Çok Olurmuş

Cahilde Cesaret Çok Olurmuş

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2019 11:16
Cahilde Cesaret Çok Olurmuş

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Belediye Meclisi’nde ITKM konusunda “Cesaret” vurgulu bir konuşma yapan Belediye Başkanı Başdeğirmen’e “Don Kişot olup, yel değirmenleri ile savaşmaya gerek yok. Riske edilecek olan Isparta’nın geleceği ve menfaatleridir” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, açıklamasında “Sayın Başdeğirmen cesur olmayı öneriyor. Haklı da sayılır. Ama Don Kişot olup, yel değirmenleri ile savaşmaya gerek yok. Riske edilecek olan Isparta’nın geleceği ve menfaatleridir. İYİ Parti olarak hiç bir zaman Ispartamızın aleyhinde bir karara onay vermeyeceğiz, dik duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Bizler de İYİ Parti olarak Ispartalı olarak ITKM’ nin Ispartalıların menfaatine olacak şekilde hizmete açılmasını istiyoruz. Ancak cahil cesaretiyle gerekli önlem ve düzenlemeleri oluşturmadan hareket edilmesine karşıyız. Girilecek risk çok büyük. ITKM üzerinde öngörülebilen bir riske girmek cesaret değildir. Sayın Başdeğirmen de İYİ Parti olarak doğru olan, kamu yararına olan her karara parti gözetmeden destek olacağımızı bilmektedir. Ama algı oluşturma çabası yanlıştır. Kendisine Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sözünü hatırlatmak isteriz “Cahilde cesaret çok olurmuş”

ITKM’de belediyemiz ve yüklenici firma arasında yapılacak olan protokolde mülkiyeti Isparta Belediyesine ait 70 adet dükkanın tamamının sözleşmenin imzalanması ile birlikte yüklenici firmaya devrini doğru bulmuyoruz. Biz bu 70 dükkanın işin yapımı aşamalarında bir nevi hak ediş gibi inşaat belirli oranlarda tamamlandıkça peyder pey verilmesi üzerinde duruyoruz. Bu konuda yeni bir yanlış yapılmaması, olası yeni bir dizi sorun yumağı daha yaratmaması adına ikaz ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.