Cahit Berkay IYAŞ'ta Hayranlarıyla Buluştu!

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Isparta Güzel Sanatlar Resim Bölümü önemli bir çalışmaya daha imzasını attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 13:34
Cahit Berkay IYAŞ'ta Hayranlarıyla Buluştu!

“100 yılımızın 100 ünlü Türk Yüzü” konulu bir portre resim sergisi düzenleyerek sergi açılışında ünlü müzik adamı Cahit Berkay’ı sevenleriyle buluşturdu.

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Sevda Toprak ve Mahmut Toprak atölyeleri öğrencileri tarafından “100 yılımızın 100 ünlü Türk Yüzü” konulu portre resim sergisi 22 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin evsahipliği ve Cahit Berkay’ın katılımıyla kokteyl eşliğinde ziyarete açıldı. Sergiye Cahit Berkay sevenleriyle birlikte yoğun bir katılım gerçekleşti. Cahit Berkay sergiyi ziyarete gelenler için curası ile Selvi Boylum Al Yazmalım müziğini çalarak dinleyenlere çok güzel bir nostalji yaşattı. Düzenlenen sergi yağlı boya ve karakalem çalışmalardan oluşuyor. Sergiyi görmek isteyenler bir hafta boyunca Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sergi alanını ziyaret edebilirler.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.