Çakan’dan Gövde Gösterisi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Partinin İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları ile yaklaşık 150 partiliyle birlikte Cumhuriyet Caddesi ve Mimar Sinan Caddelerindeki işyerlerini ziyaret ederek adeta gövde gösterisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 16:29
Çakan’dan Gövde Gösterisi

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gece – Gündüz demeden ziyaretlerini sürdüren Çakan, vatandaşlarla bire bir görüşmeler yaparak onların sorunlarını dinliyor. Çakan, geçtiğimiz Cumartesi günü ise, adeta gövde gösterisi yaptı. Partinin İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları ile yaklaşık 150 partiliyle birlikte Belediye İşhanı önünde bir araya gelen Çakan, daha sonra hep birlikte Cumhuriyet Caddesi ve Mimar Sinan Caddelerindeki işyerlerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, yaklaşık 3 saat süren esnaf ziyaretlerinde gerek ziyaret ettiği işyerlerinde, gerekse caddede ilerlerken vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Çakan, kendisine merhaba demek isteyen, selam veren herkesle bire bir ilgilendi ve onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Söz konusu ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Isparta için çok güzel somut projelerinin bulunduğunu ifade ederek konuşmasında şunları söyledi: “Malumlarınız olduğu üzere şehrimiz mevcut iktidar ve yerel iktidarla ciddi bir yatırım alamamış durumda. Bizim Isparta ile ilgili referans şehir olması için somut projelerimizi geçtiğimiz günlerde kamuoyuna resmen açıkladı. Vatandaşlarımız artık bu projelerimizi çok iyi biliyorlar. Şuanda gerek görsel gerek yazılı medyada da bunları halkımıza aktarıyoruz.

Ama bugün itibariyle söylemek istediğim şu husus var. Önce Allah’ın izniyle sonra Isparta halkımızın teveccühleriyle 30 Mart 2014’de yeni Isparta’ya Saadet Partisi zaferini yaşatmak ve Milli Görüş Belediyeciliği bayrağını burçlara dikmek istiyoruz. Ben aziz Isparta halkına basınımız aracılığı ile şunu söylemek istiyorum. Benim aziz Ispartalı hemşerim onurunu, şerefini bir kutu erzağa, bir torba kömüre değişmeyeceği kanaatini taşıyoruz. Burada, bir kutu erzak değil, projeler yarışmalıdır.
Isparta kadirşinaz bir halktır ve adaletle yönetilmeyi hak etmiştir. Ben buradan Ispartalı kardeşlerime şöyle seslenmek istiyorum. Bizlerin yönetim anlayışında verdikleri oyun hesabını sorabilecek tarzda şeffaf bir yönetim ve dürüst bir yönetim vaad ediyoruz. Cenabı Hak bu kutlu yarışta 30 Mart’ta Saadet Partisi ve milli görüş iktidarının tesisi için hep birlikte uğraşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.